Creditcard zonder inkomen

Geen inkomen, maar wel een creditcard willen? Dat is niet mogelijk! Je leent het geld van een creditcardmaatschappij en moet dit later terug betalen, maar als je geen inkomen hebt, kan je het ook niet terug betalen. Een creditcardmaatschappij kijkt naar je inkomsten. Het kan ook zijn dat ze je inkomsten niet voldoende vinden en je aanvraag afwijzen. De creditcardmaatschappijen willen het risico dat mensen niet terug betalen sterk verminderen.

Er is nu een oplossing! We hebben nu een prepaid creditcard. Een creditcard waar iedereen boven de 18 voor in aanmerking kan komen.

Er word niet gekeken naar je inkomsten en er wordt geen BKR-toetsing afgelegd. Dat komt doordat je het geld op je kaart niet leent. Doordat je niet leent is het onmogelijk om in de schulden te komen.

Hoe kunt u een creditcard zonder inkomen aanvragen?

Hoe gaat het nou in zijn werking. Wij leggen het je uit. Je kan als eerst onderzoek doen naar een prepaid creditcard. Je kiest een maatschappij uit die het best bij je past. Let wel op de kosten. Bepaalde kaarten vragen een bedrag voor de aanschaf van een creditcard.

  • Kies de prepaid creditcard die het best bij je past
  • Als je een kaart gekozen hebt, kan je deze bestellen. Dit gebeurd vaak online.
  • Na ontvangst activeer je de kaart. Vaak krijg je hier instructies van.
  • Tot slot zet je geld op je kaart. Dat kan bijvoorbeeld via iDEAL of een bankoverschrijving.
  • Je hebt nu je eerste creditcard!

Een creditcard zonder inkomen, en nu?

Laten we als voorbeeld de Moneypass gebruiken. Je hebt je kaart nu, maar wat kan je er nou eigenlijk mee. Je kan met de Moneypass bijna overal betalen. Ook online kan je de Moneypass gebruiken. let er wel op dat je voldoende saldo hebt op je creditcard. Net zoals bij een pinpas laat de kaart geen saldo zien. Ze zou er voor kunnen kiezen om geen kaart aan te vragen. Dan kan je alleen online betalen. Een auto huren is vaak een hele gedoe. Met een Moneypass is ook dat eenvoudig! De verhuurder controleert je kaart en je ID en je kan weg.

Voordelen van een creditcard zonder inkomen

Je bouwt geen schulden op, omdat je niet leent. Dit is voor de meeste mensen erg voordelig. Je beheert je geld!
Openstaande rekeningen of schulden zijn er niet. Dus van rente is er geen sprake.
Geen BKR-registratie.

Creditcard zonder inkomen aanvragen als student

Voor een student is een prepaid creditcard het voordeligst. Het is als jong volwassen nog moeilijk om je geld te beheren. Wat moet er nu betaalt worden en wat houd ik over. De verleiding om toch iets meer op te maken is ook erg groot! Op je prepaid creditcard zet je het bedrag wat je die maand kan gebruiken. zo kan je niet meer verbruiken dan dat het werkelijk nodig is. Ideaal toch?

Nu een creditcard zonder inkomen aanvragen

Heb je voldoende informatie gehad en weet je nu zeker dat het iets voor jou is! Bestel dan snel jou Moneypass!