creditcard zonder inkomen
Elk mens houdt ervan om voldoende geld te hebben de komende maand. Zo hoef je niet na te denken wat er overblijft en hoe je het bedrag het best kan gebruiken. Financiële vrijheid heb je met een creditcard.

Wat houdt financiële vrijheid nou in? Het is eigenlijk kopen zonder het gelijk af te rekenen. Eind van de maand wordt alles bij elkaar opgeteld en betaal je een bedrag. Het is ook mogelijk om dat bedrag te verspreiden over een aantal maanden. Maar onthoud wel dat dat altijd tegen een vergoeding is!

Geen salaris, toch een creditcard?

Wat nou als je geen inkomen hebt? Een creditcard zonder inkomen aanvragen is niet mogelijk.  Dan hebben we nu voor jou een Moneypass prepaid creditcard. Het is een creditcard, maar dan met alleen de voordelen. Dat klinkt goed in de oren!
Weet je wat nog beter klinkt? Er wordt niet gekeken naar je maandelijkse inkomen en naar je verleden. Voor de een maakt dit niet uit, maar voor de ander kan dit erg voordelig zijn. Ook een BKR-toetsing wordt er niet afgelegd. Het is dus erg eenvoudig om in aanmerking te komen voor een prepaid-creditcard.

De prijzen zijn per maatschappij verschillend. De prijzen zijn ook best voordelig. Laten we als voorbeeld de Moneypass gebruiken. Je vraagt je Moneypass prepaid creditcard al aan voor 8,95!

Gebruik een Prepaid Creditcard

We weten allemaal dat een creditcard lastig te verkrijgen is voor een student of een persoon met weinig of zelfs geen inkomen. Terwijl dit wel een groep is die het hard nodig kan hebben. Een prepaid-creditcard is voor iedereen beschikbaar, omdat je niet leent. Niemand loopt het risico op in de schulden te komen. Ook maatschappijen lopen geen risico dat je het geld niet terug betaalt.

Een aantal voordelen van de prepaid creditcard zijn;

  • Je kan geen schulden in gaan.
  • Geen lening betekent geen rente.
  • Je kiest zelf het bedrag.
  • Weinig kosten.

Let er wel op dat je voldoende saldo houdt op je rekening. Zo kan je voorkomen dat je zonder geld bij de kassa staat. Het is ook mogelijk om geld te pinnen uit de geldautomaten. Ook in het buitenland is dit mogelijk! Niet meer met contant geld vliegen dus.
Meer informatie over een prepaid-creditcard kan je vinden op homepagina van Moneypass prepaid creditcard. Lees ook onze blogs!