Over Moneypass

Dé prepaid Mastercard specialist van Nederland!

Moneypass Prepaid Mastercard

De Moneypass Prepaid MasterCard® werkt als een gewone creditcard. Met één verschil: u laadt zelf vooraf het saldo op de kaart. Zo houdt u altijd grip op uw geld.

Moneypass is speciaal gemaakt voor degenen die een creditcard willen gebruiken zonder vast te zitten aan allerlei voorwaarden en regelingen. Bij Moneypass heb je geen inkomenstoetsing en ook geen BKR – check. Dit houdt in dat mensen met een BKR-Melding ook de Moneypass prepaid Mastercard kunnen gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van de Moneypass Prepaid Mastercard is enkel een identificatiecheck een vereiste. Nadat uw identiteit is vastgesteld en goedgekeurd kunt u na ontvangst van uw kaart direct gebruik maken van de prepaid Mastercard. De Moneypass Prepaid Mastercard is gemakkelijk op te waarderen via de website en de kaart is overal op de wereld, waar de Mastercard logo zichtbaar is, te gebruiken.

Maak gebruik van alle voordelen van een creditcard zonder vast te zitten aan alle nadelen.
De reden dat Moneypass een favoriet is geworden van vele gebruikers is omdat de kaart exact als een creditcard te gebruiken is, zonder alle nadelen van een reguliere creditcard. Het is onmogelijk om in de min te staan en aangezien je zelf de kaart opwaardeert bepaal je zelf wat het budget is.

Je kunt de kaarten voor veel doeleinden gebruiken: iTunes, Google Playstore, Netflix, internetaankopen, vliegtickets, hotelkamers.

Extra van Moneypass:

De partnerkaart.

Nu is het ook mogelijk om in jouw account een partnerkaart te bestellen. De partnerkaart kun je aan een vertrouwde vriend of familielid geven. Nu kun je gemakkelijk in realtime geld aan diegene overmaken en kan hij/zij ook profiteren van alle extra’s die de Moneypass Prepaid Creditcard aanbiedt. Je vermijd hierdoor onnodig tijd en kosten aan een money transfer kantoor.

Direct een Moneypass creditcard? Nu voor €8,95!

Nu Aanvragen

MasterCard en de MasterCard Brand Mark zijn geregistreerde handelsmerken van MasterCard International Incorporated. De kaart wordt uitgegeven door Wirecard Card Solutions Ltd (“WDCS”) conform de licentie van MasterCard International Inc WDCS is geautoriseerd door de Financial Conduct Authority om elektronisch geld uit service-activiteiten uit te voeren onder de Electronic Money Regulations 2011.